Low carb nøddekage

Nøddekage gluten og sukkerfri
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Dessert
Køkken Keto

Ingredienser
  

  • 100 gr smør
  • 150 gr Erythritol
  • 6 stk æg
  • 1 tsk Vanilje aroma
  • 400 gr Hasselnødder hakket
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 100 gr mørk chokolade (80%)
  • 50 gr hasselnøddeflager

Sådan gør du
 

  • Kom blød smør i en røreskål
  • Pisk med piskeris og tilføj æg en af gangen
  • I en anden skål bland hasselnødder, bagepulver, vanilje og kanel
  • Fordel i en bageform
  • bages 40 min ved 180°C
  • smelt chokolade i vandbad
  • kom chokolade på kagen og punt med haselnøddeflager

Noter

Hasselnødder kan byttes med andre nødder eller blandes med andre nødder efter smag.
Keyword Kage