
Glutenfri brød med chokolade
Jeg har prøvet at lave glutenfri brød før og købte mest (Paleo eller Stenalderbrød) færdigblanding i Føtex eller Netto. Her kommer dog en opskrift jeg synes meget om, en jeg selv har udviklet i løbet af tiden. At blende og bage brødet er hurtig og du kan selv prøve at variere med ingredienserne.
Equipment
- Køkkenmaskine eller hurtighakker
Ingredienser
- 200 g Græskarkerner
- 100 g Hørfrø
- 100 g Solsikkekerner
- 50 g Valnødder
- 50 g Mandler
- 50 g Mørk chokolade min 75% kakao
- 3 stk Æg
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser i en hurtighakker
- Bland til en groft blanding - hak det ikke for fint, brødet bliver ellers for hård.
- Kom i en bageform / brødform
- Bage i 35 min ved. 180C
Noter
Jeg køber helst økologisk, man kan godt mærke det på smagen.