Kog kyllingebryst med lidt salt. Du kan koge kyllingebryst 1-2 dage før du laver denne ret
Når kyllingen er klar kan du tage dem ud af vand og lade den afkøle. Reducer kyllingefond idet du lad det koge ned så du kan bruge det som kyllingebouillon.
Skær kyllingebryst i grove tern eller skiver
Dressing
Bland græsk yoghurt (fortyndet med vand) med karry & garam masala
Tilføj nogle dråber stevia, salt, avocadoolie, kokosnøddeolie, kyllingebouillon fra vand du har kogt kylling i.
Salat
Bland kylling med dressing
Bland løg og spidskål
Kom Løg og kål blandingen på en serveringsfad Top det med den marinerede kylling
Afslut med et par dråber sesamolie.
Top kyllingesalat med koriander eller persille
Skær agurker i pinde og dekorer din ret
Noter
Hold det simpelt. Hold det næringstæt. Det tog cirka 15 minutter at sammensætte Kog gerne kyllingebrystet i forvejen