Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.15
fra
7
stemmer
Keto Brød - Glutenfri
Brød
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
45
minutter
min
Til afkøling
30
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
20
minutter
min
Ret:
Brød
Køkken:
Keto
Keyword:
Brød
Servings:
1
brød
Ingredienser
60
gr
hørfrø
hvis du ikke har noget at fræse frøene, så brug hør
40
gr
kokosmel
150
gr
mandelmel
30
gr
psyllium pulver
8
stk
(520 g i æg totalvægt) tilsæt flere æg for at have den samlede vægt
1
tsk
Himalaya salt
1 1/2
tsk
bagepulver glutenfrit
35
gr
ekstra jomfru olivenolie
1
spsk
frisk rosmarin hakket fint
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 ℃. Gør en bageform klar (20 x11 cm).
Mal hørfrø i kaffekværnen eller foodprocessoren, indtil de er finmalet.
Tilsæt alle ingredienser i en skål, og bland dem sammen.
Kom dejen i brødform og form den i brødform.
Fyld ikke helt op for at have plads til at lade brødet stige
Bages i 50 minutter. Lad brødet køle af i 30 min, inden du skærer det.
Noter
Mandelmel kan erstattes med frø mel til en nøddefri version
Rosmarin kan udelades for en mere almindelig sort.
Brød er tæt men ekstremt velsmagende.
Egnet til at blive skåret og frosset
Opbevares i køleskab op til 1 uge.