Opvarm ovnen til 170 C (Hvis du bager i høj højde, skal du hæve ovn temperaturen med 10 Celsius)
Smelt smør og chokolade i mikrobølgeovnen (ca. 90 sekunder - se bemærkninger), omrør derefter og vent, indtil den er opløst. Alternativt chokoladen og smør opvarmes forsigtigt i et vandbad (en varmesikker skål placeret over en gryde med kogende vand). Sæt til side.
I en stor skål skal du vispe æggene indtil skummet, tilsæt derefter sødestoffet og bland godt.
Tilsæt den smeltede (lidt afkølede) chokolade og smør sammen med mandelmel, og omrør med en ske eller en spatel, indtil det lige er kombineret.
Kom bagepapir i bunden af en 20 cm springform og fedt siderne med smør. Hæld kagedej i og bag i ca. 30 minutter på den midterste hylde, indtil toppen af kagen er fast ved berøring, især i midten.
Lad det afkøle. Når kagen er helt afkølet, støv med kakaopulver.